Dit is een BizzView demo webwinkel gekoppeld aan King -- Betalingen worden gesimuleerd. Bestelde goederen worden niet geleverd!

print
A A A
Nederlandse vlag UK flag
Visa logo Mastercard logo Bancontact / MisterCash logo     iDEAL logo Rabobank logo ING logo ABN-AMRO logo SNS logo Frieslandbank logo Van Lanschot logo ASN logo Deutsche Bank logo Triodos logo     PostNL logo

Hoe te bestellen?

Artikelen zoeken.
De winkel is ingedeeld in artikelgroepen.

Bestellen.
Zodra je klaar bent met shoppen ga je naar 'bestelling afronden'. Je krijgt een overzicht te zien van je bestelling. Hier kun je aangeven welke betaalmethode je wilt gebruiken. Om te kunnen afrekenen en definitief te bestellen moet je geregistreerd/ingelogd zijn. Dat kun je doen bij 'inloggen'. (Registreren hoef je maar eenmaal te doen. De volgende keer kun je als vaste klant met uw eigen inlog gegevens en wachtwoord direct winkelen). Druk op  'Bestellen'  om uw bestelling te versturen. Je krijgt per e-mail een bevestiging van je bestelling toegestuurd.

Wachtwoord vergeten?
Toets bij "login" uw e-mail adres nogmaals in en wij mailen het wachtwoord direct naar je toe.

Veilig betalen.
WebAdventure accepteert alle creditcards. Wij gebruiken verder de veiligste betaalmethoden. Je kunt daarom ook direct met uw eigen bankpas en pincode betalen. Maar je kunt natuurlijk ook anders betalen door het bedrag voor de levering te storten op bankrekening nummer 99.99.99.999 t.n.v. WebAdventure B.V. te Testplaats of door te kiezen voor rembours levering (€ 12,50 extra kosten).

Testwinkel.
• Dit is een demonstratiewinkel
• Bestelde goederen worden niet geleverd

WebAdventure is werkende demonstratie van IB-Vision's BizzView Webwinkel naadloos geintegreerd met King Business Software. Dit is geen echte webshop! Betalingen worden gesimuleerd. Orders worden niet geleverd.

King Software B.V.

Eglantierbaan 95
2908 LV Capelle aan den IJssel
Nederland

T: (010) 264 63 00 (algemeen)
T: (010) 264 63 20 (verkoop)
E: info@king.eu
W: www.king.eu

King Business Software logo

IB-Vision B.V.

H.P. Berlageweg 4
1703 DG Heerhugowaard
Nederland

T: (072) 576 07 07
F: (072) 576 07 00
E: info@ib-vision.nl
W: www.ib-vision.nl

IB-Vision logo

King Business Software logo
IB-Vision logo