Even geduld aub..
Busy loader

Dit is een BizzView demonstratie-webwinkel -- Bestelde goederen worden niet geleverd!

print
A A A
Nederlandse vlag UK flag
0

Hoe te bestellen?

Artikelen zoeken.
De winkel is ingedeeld in artikelgroepen.

Bestellen.
Zodra je klaar bent met shoppen ga je naar 'bestelling afronden'. Je krijgt een overzicht te zien van je bestelling. Hier kun je aangeven welke betaalmethode je wilt gebruiken. Om te kunnen afrekenen en definitief te bestellen moet je geregistreerd/ingelogd zijn. Dat kun je doen bij 'inloggen'. (Registreren hoef je maar eenmaal te doen. De volgende keer kun je als vaste klant met uw eigen inlog gegevens en wachtwoord direct winkelen). Druk op  'Bestellen'  om uw bestelling te versturen. Je krijgt per e-mail een bevestiging van je bestelling toegestuurd.

Wachtwoord vergeten?
Toets bij "login" uw e-mail adres nogmaals in en wij mailen het wachtwoord direct naar je toe.

Veilig betalen.
WebAdventure accepteert alle creditcards. Wij gebruiken verder de veiligste betaalmethoden. Je kunt daarom ook direct met uw eigen bankpas en pincode betalen. Maar je kunt natuurlijk ook anders betalen door het bedrag voor de levering te storten op bankrekening nummer 99.99.99.999 t.n.v. WebAdventure B.V. te Testplaats of door te kiezen voor rembours levering (€ 12,50 extra kosten).

Testwinkel.
• Dit is een demonstratiewinkel
• Bestelde goederen worden niet geleverd

King Software B.V.

Eglantierbaan 95
2908 LV Capelle aan den IJssel
Nederland

T: (010) 264 63 00 (algemeen)
T: (010) 264 63 20 (verkoop)
E: info@king.eu
W: www.king.eu
IB-Vision B.V.

Bevelandseweg 138
1703 AX Heerhugowaard
Nederland

T: (072) 576 07 07
F: (072) 576 07 00
E: info@ib-vision.nl
W: www.ib-vision.nl
King Business Software logo
IB-Vision logo